Red de "hulphond" van Noorse boskatpuber Jazzi

Het is rumoerig in huize Fensalir: Jazzi is gefixeerd op de "hulphond" Bekijk de video https://youtu.be/FX9AP4FRi8c en je snapt waarom!

Smoelenboek Ivar's Machoclub

Ivar, alias Ingvar de Machokater had een eigen fanclub, de machokaters zoals rode Nicje (foto) en diva' s zoals te zien op  https://www.denoorman.nl/?q=content/smoelenboek-van-ingvars-machokaters-fanclub

Kitten-. Katten- en Veteranenmiddag 2021 voorlopig uitgesteld

Vanwege coronaverwachtingen stellen wij de Kitten-, Katten- en Veteranenmiddag 2021 voorlopig uit tot na de zomervakantie. Wij informeren u zodra de mogelijkheden bekend zijn

Noorderlicht Winter 2020 binnenkort op de mat!

Liefhebbers van de Noorse Boskat opgelet, het Noorderlicht Winternummer is alweer gedrukt! Natuurlijk met een nieuw kerstverhaal door Henriëtte Edens. Alvast een greep uit de inhoud: columns, een interview met Noormanlid van het eerste uur Els Soeterbroek, het tweede deel van Fokkerijbeleid  ( Ed Gubbels) en een artikel door dierenarts Soraya Smits over entingen.

Online: foto's van onze 19e Katten-,Kitten- en Veteranenmiddag in Eerbeek

Bijzonder geslaagd en gezellig: De Noorman organiseerde voor leden en niet leden op zaterdag 30 maart haar 19e Kitten-, Katten- en Veteranenmiddag . Nu op https://www.denoorman.nl/?q=node/409/edit sfeerfoto's en een overzicht van onze winnende Noorse boskatten. Foto's 2019 door Marjo Bouwsma.